Onze Algemene Gebruikersvoorwaarden en Privacy Beleid zijn gewijzigd
Door het gebruik van deze website, gaat u akkoord met het Privacy Beleid en Algemene Gebruikersvoorwaarden

REX MAUGHAN

Het begon met de droom van één man, Rex Maughan. Zijn passie was een betere gezondheid, kwaliteitsproducten en financiële vrijheid. Deze passie heeft hem geïnspireerd om in 1978 Forever Living Products op te richten.
MEER INFORMATIE

HET BEGIN VAN EEN DROOM

In 1978 nodigde Rex Maughan familieleden en vrienden uit op de eerste meeting van Forever Living Products in Tempe, Arizona. Hier onthulde hij zijn plan op maat - biedt de beste verbruiksproducten aan, producten die helpen, producten die hebben bewezen mensen welzijn én financiële voorspoed te brengen. Laat de producten en de mensen voor zich spreken.

DE GESCHIEDENIS VAN FOREVER

Forever Living Products is opgericht in 1978 en is in de basis gebaseerd op dromen en hard werken. Inmiddels is het een levensveranderd miljardenbedrijf, dat honderden wellness- en beautyproducten produceert en over de hele wereld verkoopt. Op basis van jarenlange ervaring, innovatieve nieuwe ideeën, solide waarden en ongeëvenaarde kwaliteitscontrole, blijft Forever Living Products nieuwe wegen inslaan tijdens zijn reis naar ongekend succes.
MEER INFORMATIE

VERTICALE INTEGRATIE

Forever beheert zelf het gehele teelt-, productie- en logistieke proces vanaf het begin tot het einde. Forever kan hierdoor iedere stap blijven controleren, van kwaliteit tot kosten - te beginnen bij de grondstoffen tot aan uw favoriete eindproduct. Van plant, naar product, voor u!

MENSEN DIE HET LATEN SLAGEN

Forever Living Products is een uniek bedrijf dat écht uw leven kan veranderen. Achter dit bedrijf zitten een aantal fantastische leiders die alleen maar vorderingen willen maken. Op basis van jarenlange ervaring en innovatieve ideeën, leiden ze dit miljardenbedrijf richting onvoorstelbaar succes.

WIJ ZIJN ER VOOR U!